Joi, Iunie 20, 2024

De la medici veterinari cu ❤️ dragoste ❤️ pentru prietenii voștri

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare a website-ului (denumit în continuare "Website") înainte de a începe utilizarea acestuia. Acesti termeni si conditii guverneaza utilizarea site-ului web pet.veterianrul.ro (denumit in continuare "site-ul"), precum si orice informatie, continut, servicii sau produse oferite prin intermediul acestuia. Accesul și utilizarea Website-ului reprezintă acceptarea dumneavoastră a termenilor și condițiilor de utilizare prezentate mai jos. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să părăsiți Website-ul.

1. Proprietate intelectuală

Toate informațiile, conținutul, mărcile comerciale, siglele, logo-urile și alte materiale de pe Website sunt proprietatea Asociației Veterinarul sau a terților și sunt protejate de drepturile de proprietate intelectuală. Utilizatorii pot accesa si utiliza continutul site-ului numai in limitele permise de legile privind drepturile de autor si alte legi aplicabile. Nicio parte a Website-ului nu poate fi copiată, reprodusă, distribuită, publicată sau utilizată în vreun alt mod fără acordul scris al Asociației Veterinarul sau al proprietarului informației publicată pe websiteul pet.veterinarul.ro. 

2. Utilizarea Website-ului

Utilizarea Website-ului este permisă numai în scopuri legale și în conformitate cu termenii și condițiile prezentate aici. Este interzisă utilizarea Website-ului în orice alt mod care ar putea cauza prejudicii Asociației Veterinarul sau altor persoane sau care ar putea fi considerată ilegală.

3. Accesul la site si continutul sau

Asociația Veterinarul face eforturi rezonabile pentru a se asigura ca site-ul si continutul sau sunt disponibile in mod continuu si fara erori. Cu toate acestea, Asociația Veterinarul nu poate garanta ca site-ul va fi disponibil in mod neintrerupt sau fara erori. Asociația Veterinarul poate modifica sau inlatura continutul site-ului, poate suspenda sau inchide site-ul, sau poate limita accesul utilizatorilor la site in orice moment si fara notificare prealabila. Asociația Veterinarul nu este responsabil pentru orice prejudiciu cauzat utilizatorilor sau tertilor in urma modificarii, suspendarii sau inchiderii site-ului sau a continutului sau.

4. Informații personale și confidențialitate

Prin utilizarea Website-ului, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră personale în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate, care face parte integrantă din acești termeni și condiții.

5. Link-uri către alte website-uri

Website-ul poate conține link-uri către alte website-uri care nu sunt deținute sau controlate de noi. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestor website-uri și nici pentru orice pagube sau pierderi rezultate din utilizarea lor.

6. Limitarea răspunderii

Website-ul este furnizat "ca atare" și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru erori, omisiuni sau alte deficiențe în conținutul sau funcționarea acestuia. Nu suntem responsabili pentru orice pagube directe, indirecte, accidentale, punitive sau speciale cauzate de utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza Website-ul. Asociația Veterinarul nu garanteaza ca site-ul sau conținutul sau sunt adecvate pentru un anumit scop, si nu garanteaza ca site-ul sau continutul sau vor fi lipsite de erori, virusi sau alte componente daunatoare.

7. Modificări ale termenilor și condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Utilizarea continuă a Website-ului după modificarea acestor termeni și condiții reprezintă acceptarea dumneavoastră a acestora.

8. Legislație aplicabilă

Acești termeni și condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile în vigoare. Asociația Veterinarul nu poate și nu va fi atrasă în nici o circumstanță, situație sau cauză în vreun litigiu referitor la informațiiloe sau orice conținut existent pe acest website, în nici o împrejurare și în nici o situație. Dacă considerați că informațiile prezentate nu sunt conforme cu conceptele dvs, cu situația dvs, cu credințele sau orientarea dumneavoastră vă rugăm să părăsiti imediat siteul și să nu utilizați informațiile de pe acesta. Asociația Veterinarul nu poate fi făcută niciodată responsabilă pentru modul cum este utilizată informația prezentată pe website.