Log in
actualizat: 4:41,4 Aug 2023 Europe/Bucharest

Bichonul Frise, un ghem de blanita afectuos si jucaus

 O doza de farmec intr-un pamatuf de blana alba, Bichonul Frise este unul dintre cei mai dragalasi si cei mai afectuosi caini. Adora sa fie in centrul atentiei, ceea ce nu este surprinzator, avand in vedere ca aceasta rasa a fost apreciata de familii regale si a executat trucuri, in uimirea multimilor de la circ.

Bichonul Havanez, un camarad amuzant si inteligent

 Acesta este un caine mititel, alert si activ, caruia ii place sa puna la cale propriile sale jocuri pe care sa le joace cu proprietarul. Este cu siguranta posibil sa rasfatati un Bichon Havanez, dar se feresc destul de bine sa devina tirani si raspund in general bine la micile corecturi indulgente.

Bichonul Maltese, un catel fermecator si plin de viata

Cu un nascuc ca un buton si cu ochisorii incadrati de o blanita stralucitoare, alb matasoasa, Bichonul Maltese (Maltez) a castigat o popularitate indelungata combinand dragalasenia cu o personalitate plina de viata si indrazneata. Cu o greutate mai mica de 4 kilograme, acesti catei fermecatori sunt populari in randul cateilor de purtat in poseta. 

Biewer Terrier, un catel fericit si energic

Terrierul Biewer este o rasa de terrier toy care este strans inrudita cu Yorkshire Terrier. Este un caine foarte vesel, plin de viata si inteligent. Deoarece este o rasa mica, poate fi oarecum dificil de dresat si este nevoie de dedicare si perseverenta pentru a-l dresa complet. 

Bobtail Kurilian, o pisica care iubeste apa

Bobtail-ul Kurilian pare salbatic, dar de obicei este o pisica blanda. Bobtail Kurilian este o rasa naturala care a fost descoperita in insula Sakhalin din Rusia si arhipelagul Kuril. Este o rasa careia ii plac plimbarile si este activa, cu o coada natural scurta si o blana care poate fi scurta sau semi-lunga.

Bombay, o pisica calma si docila

 Pisicile din aceasta rasa sunt calme, docile si afectuoase. Aceasta pisica solida, de talie medie, a fost creata in anii 1950 prin incrucisarea pisicilor Birmaneze negre cu pisici din rasa Shorthair American. Blana sa scurta si matasoasa este usor de intretinut. Pisica Bombay este sociabila, toleranta si se bucura de viata.

Border Collie, un câine activ și inteligent

Câinele Border Collie este foarte activ, alert și dornic să aibă un scop. Câinii din această rasă au o inteligență peste medie și sunt foarte antrenabili. Crescuți pentru păstoritul de oi, au un instinct puternic de păstorit. Din nefericire, dragostea pentru adunat oi îi poate determina să urmărească animale, biciclete și mașini. Rasa are nevoie de exerciții fizice și activități zilnice care îi vor provoca. Câinii Border Collie se bucură și se descurcă bine în antrenamentul de agilitate. Fără stimulare fizică și mentală, aceștia pot fi distructivi în gospodărie, mestecând mobilierul, zgârâind la uși, lătrând și urlând în apartament. De asemenea, pot fi predispuși la anxietatea de separare. Datorită stratului lor dens de blană, periajul și pieptănarea zilnică sunt necesare. Acești câini pot fi sensibili la sunet, ceea ce înseamnă că pot fi stresați în timpul furtunilor sau în jurul artificiilor.

Boston Terrier, un caine prietenos care iubeste oamenii

Boston Terrier-ul are o blana asemeni unui frac si o atitudine cu stil. El este prietenos, si entuziast in tot ceea ce face. El se intelege bine cu copiii, cu alte animale si aproape cu oricine se intalneste. In intregime, este este un caine mic de companie fantastic.

Abonează-te la acest feed RSS