Log in
actualizat: 4:41,4 Aug 2023 Europe/Bucharest

Pisica Scottish Fold/Highland Fold, o pisica dulce si calma

Pisicile din rasa Scottish Fold sunt de talie medie, cu cap rotund si ochi mari si rotunzi, fiind recunoscute pentru trasatura lor standard: urechi rasucite in fata, care ii ofera aspectul de bufnita pufoasa. Blana sa, care poate avea multe culori sau modele de culoare, poate fi scurta sau lunga. Varietatea cu par lung este cunoscuta sub numele de Highland Fold.
Pisicile cu urechi lasate, precum cele din rasa Scottish Fold, nu sunt de obicei asa cum par.

Pisica Siameza, o pisica guraliva

Una dintre cele mai cunoscute rase de pisici, Siameza este un animal curios, inteligent si care necesita multa atentie. Daca va doriti o pisica care sa fie dispusa sa converseze cu dvs. cat este ziua de lunga, pisica Siameza poate fi alegerea ideala.

Pisica Siberiana, o pisica dornica de aventura si de joaca

Pisica siberiana are o blana dubla groasa, cu un guler la gat, perfecta pentru a supravietui acelor ierni reci din nordul Rusiei. Este o pisica cu un spirit aventuros, un corp agil si musculos. Asa cum ii sta bine unei pisici siberiene, ea poarta o blana magnifica, care nu numai ca o protejeaza pe aceasta felina grozava de frig, dar ii si ofera un aspect plin de farmec. Semilonghair-ul este pisica nationala a Rusiei care si-a facut drum in America de Nord doar in ultimii 20 de ani, unul din beneficiile caderii comunismului.

Pisica Sphynx, o pisica prietenoasa careia ii place atentia

Pisica Shynx da nastere unei contradictii: o pisica fara par? Insa oamenii care ajung sa o cunoasca vor fi vrajiti de aceasta felina fara par, dar frumoasa. Trasaturile sale calde, comice si exotice se combina pentru a o face preferata iubitorilor de pisici. 

Pisica Van Turceasca, o pisica inotatoare

 

Pisica Van Turceasca este poreclita „pisica inotatoare”, datorita afinitatii sale pentru apa. Nu ar fi neobisnuit sa o gasiti saltand prin balti, piscine sau alte surse de apa pe care le poate descoperi. Aceasta este o pisica inteligenta, activa si iubitoare, cu blana matasoasa, de lungime medie si usor de ingrijit. Majoritatea pisicilor Van sunt albe cu pete de culoare pe cap si coada.

Pit Bull Terrier American, un caine care iubeste oamenii

Pit Bull-ul, dupa numele sau scurt dupa care este cunoscut, Pittie sau APBT, este adesea descris ca si un clovn sau un naiv. Desi acest caine de talie mijlocie nu este intotdeauna agresiv, el are o reputatie de temut datorita background-ului de caine de lupte. Dar cu oameni care sa aprecieze si sa ii inteleaga personalitatea, el poate fi un companion placut pentru familie.

Pixie Bob, o pisica devotata si atasata de familie

Aceasta pisica deosebita are un aspect salbatic, dar comportamentul ei este unul bland. Pixie-Bob este o pisica de talie medie spre mare. Blana sa poate fi scurta sau lunga, de obicei cu un model tigrat maro. Ea este unica printre rasele de pisici deoarece standardele sale de rasa permite polidactilismul, ceea ce inseamna ca o pisica poate sa aiba un numar mai mare de degete decat cel obisnuit.

Pointerul German cu par scurt, un caine cu aspect nobil care iubeste familia

German Pointer (cu par scurt), Deutscher, Kurzhaariger Vortsehund, Kurzhaar, doar cateva din numele dupa care este cunoscut acest caine minunat. Daca ati vazut vreodata un caine din desene animate descoperind ceva cu o rigidizare rapida a corpului intr-un punct dramatic, atunci ati vazut functia unui Pointer; sau cel putin o versiune foarte exagerata a lui! German Shorthaired Pointer, sau GSP pe scurt este un caine de vanatoare sportiv care a fost dezvoltat in Germania si a fost folosit de-a lungul generatiilor ca un caine de vanatoare universal.

Abonează-te la acest feed RSS