Log in
actualizat: 4:24,20 May 2023 Europe/Bucharest

Affenpinscher, un caine galagios si amuzant

 

Affenpinscher-ul este un caine deosebit de amuzant care isi merita porecla de drac mustacios. Acesta se crede un caine mare, fiind fara indoiala bun pentru paza datorita temperamentului sau galagios. Este cam mic pentru a fi tinut intr-o casa plina cu copii mici, insa este un companion inteligent si atletic care va va scapa de rozatoare nedorite.

Cainele Chihuahua, micul tiran de poseta

Acest caine mititel si zapacit are o personalitate de adevarat dulau. Stie ce isi doreste si isi urmeaza dorinta cu o determinare ferma. Pentru talia sa, este un caine de paza excelent, insa poate fi galagios daca nu este invatat sa-si aplaneze latratul. 

Ciobanescul Belgian Tervueren, un caine energic si inteligent

Etaland o blana cu aspect de lemn de mahon, cu un strat extern negru si cu masca neagra, Ciobanescul Belgian Tervueren este un membru deosebit de frumos al grupului de ciobanesti originari din Belgia (unde sunt considarati ca facand parte dintr-o singura rasa).

Rasa de cai Appaloosa

 

 

Appaloosa este o rasa de cai de talie mare originara din Statele Unite. Este unul dintre cei mai colorati si vechi cai din lume, folosit in general pentru monta si calarie.

Cainele Chow Chow, un ursulet de plus independent si impunator

Cu o atitudine independenta si demna, cainii din rasa Chow Chow se ataseaza de o singura persoana, cu toate ca se leaga afectiv de toti membrii familiei. Atunci cand creste alaturi de copii, cainele Chow Chow se impaca de obicei bine cu acestia, desi, copiii este posibil sa ramana dezamagiti de faptul ca este destul de distant fata de ei. Fiind un caine de paza si de protectie excelent, va va proteja proprietatea de straini.

Tonkinese, o pisica prietenoasa si deschisa

Un anumit numar de rase de pisici au fost create prin utilizarea Siamezei ca si baza si apoi prin incrucisarea acesteia cu alte rase pentru a aduce trasaturile dorite, precum culori noi, diverse modele sau lungimi ale blanitei. Tonkinese este un astfel de amestec, creat prin incrucisarea siamezei si a birmanezei.

Porcusorul de Guineea- o diversitate genetica

In natura, exista doar un singur tip si o singura culoare pentru porcusorul de Guineea. Totusi, de-a lungul anilor, crescatorii au produs multe varietati frumoase ale porcusorilor de Guineea de la singura tulpina salbatica.

Pit Bull Terrier American, un caine care iubeste oamenii

Pit Bull-ul, dupa numele sau scurt dupa care este cunoscut, Pittie sau APBT, este adesea descris ca si un clovn sau un naiv. Desi acest caine de talie mijlocie nu este intotdeauna agresiv, el are o reputatie de temut datorita background-ului de caine de lupte. Dar cu oameni care sa aprecieze si sa ii inteleaga personalitatea, el poate fi un companion placut pentru familie.

Abonează-te la acest feed RSS