Log in
actualizat: 4:24,20 May 2023 Europe/Bucharest

Jack Russell Terrier, un catel independent

Numele de Parson Russell Terrier este utilizat de catre clubul chinologic american (CCA) si clubul chinologic britanic (CCB) pentru a evita confuzia dintre terierii care au numele de Jack Russell Terrier, denumire care este inregistrata de catre Clubul de Jack Russell Terrier din America. Parson Russell si Jack Russell sunt in mare cam aceeasi rasa, cu mici diferente de marime ale standardului de rasa.

Pisica bengaleza, o pisica vesela si distractiva

Nu va luati o pisica bengaleza daca ceea ce cautati dumneavoastra este o pisica dulce, care sta bland in brate sau o sculptura vie care nu necesita multa interactiune. Pisica bengaleza, inteligenta si curioasa, este foarte activa. Aflandu-se constant in miscare, aceasta adora sa se catere in locurile inalte, adorand sa faca aport si sa mearga la plimbare in lesa si se dezvolta cel mai bine atunci cand ea are acces la un tarc mare in aer liber, unde se poate rasfata cu hobby-ul preferat de privire a pasarilor.

Devon Rex

Pentru amatorii de feline rasa Devon Rex este, fara indoiala, una dintre cele mai atragatoare si unice rase de pisici. Adesea descrisa ca fiind extraterestra sau supranaturala, datorita ochilor si urechilor mari, rasa Devon are un mod de a capta si mentine atentia tuturor care intra in aura ei.

Bombay, o pisica calma si docila

 Pisicile din aceasta rasa sunt calme, docile si afectuoase. Aceasta pisica solida, de talie medie, a fost creata in anii 1950 prin incrucisarea pisicilor Birmaneze negre cu pisici din rasa Shorthair American. Blana sa scurta si matasoasa este usor de intretinut. Pisica Bombay este sociabila, toleranta si se bucura de viata.

Bichonul Frise, un ghem de blanita afectuos si jucaus

 O doza de farmec intr-un pamatuf de blana alba, Bichonul Frise este unul dintre cei mai dragalasi si cei mai afectuosi caini. Adora sa fie in centrul atentiei, ceea ce nu este surprinzator, avand in vedere ca aceasta rasa a fost apreciata de familii regale si a executat trucuri, in uimirea multimilor de la circ.

Pisica Chartreux, o pisica blanda si isteata

Aceasta superba pisica de culoare albastrie, care provine din Franta, poseda o blana pufoasa, de lungime medie, cu strat dublu, cu ochi de culori ale Halloween-ului, care variaza de la aramiu la auriu, si cu un corp indesat.

Pisica norvegiana de padure, o pisica atasata de casa

 Cunoscuta in Norvegia si ca pisica de padure, pisica norvegiana de padure este mare, cu o blana cu parul semilung, a carei aspect robust ii confirma perfect numele. In ciuda aparentelor dure, aceasta rasa este foarte atasata de casa, bucurandu-se de compania altor animale de companie si in special de companionii lor umani.

CALUL ARAB, un cal inteligent

Calul Arab reprezinta una dintre cele mai cunoscute si respectate rase de cai. Este foarte admirat pentru inteligenta sa, atitudinea, rezistenta si trasaturile sale fine. Desi nu face parte din fondul genetic de provenienta al tuturor celorlalte rase de cai, calul Arab a fost folosit in numeroase proiecte de hibridare pentru a imbunatati trasaturile genetice ale celorlalte rase.

AKITA INU, un caine curajos

Cainii din rasa Akita poseda o combinatie unica de demnitate, curaj, atentie si iubire fata de familia lor adoptiva. Cainele Akita INU este extraordinar de afectuos si loial in relatia cu membrii familiei si cu prietenii acesteia. Are aproape un comportament felin; nu este neobisnuit pentru un Akita sa isi linga botul dupa ce mananca si nici sa se comporte curat si ingrijit in casa.

Abonează-te la acest feed RSS