Log in
actualizat: 4:41,4 Aug 2023 Europe/Bucharest
Monica Nita

Monica Nita

Editor Revista Veterinarul 

Clinica SMV The Vets

Telefon: 0738 438 387

Email: clinica.13@thevets.ro

Web: http://www.thevets.ro/
Website URL: https://www.facebook.com/thevets.ro

Pisica Sphynx, o pisica prietenoasa careia ii place atentia

Pisica Shynx da nastere unei contradictii: o pisica fara par? Insa oamenii care ajung sa o cunoasca vor fi vrajiti de aceasta felina fara par, dar frumoasa. Trasaturile sale calde, comice si exotice se combina pentru a o face preferata iubitorilor de pisici. 

  • Publicat în Rase

Husky de Alaska, un companion grozav

Fiind caine de sanie, un Husky de Alaska tipic reprezinta un amestec al unor diverse rase nordice, in functie de preferintele crescatorului si de nevoile acestuia in ceea ce priveste abilitatile unui caine de sanie.

  • Publicat în Rase

Ce este dermatita auriculara la pisici

Dermatita auriculara a pisicilor descrie o afectiune ce implica inflamatie si prurit foarte intens la nivelul tesuturilor urechii. Dermatita auriculara reprezinta termenul folosit exclusiv pentru a descrie o stare inflamatorie a portiunii externe a urechilor, cunoscuta sub denumirea de pavilion auricular.

  • Publicat în Boli

Airedale Terrier, un caine independent si incapatanat

Independent, inteligent si incapatanat, acest caine are puterea sa va starneasca amuzamentul. Ii place sa sape gropi, sa colectioneze diverse obiecte si sa sara pe mese. Activ si iubitor fata de familie, un Airedale Terrier nu se comporta intotdeauna asa cum se cuvine in preajma altor caini sau animale, fiind motivat de un puternic instinct de vanator.

  • Publicat în Rase