Log in
actualizat: 3:24,27 Mar 2023 Europe/Bucharest
Dr. Vlad Bandac

Dr. Vlad Bandac

Medic Primar Veterinar
Dr. Vlad Bandac a absolvit Facultatea de Medicina Veterinara la Iasi, in anul 2006, iar in 2018 a devenit medic primar veterinar.
Invatarea continua, perfectionarea profesionala si provocarile medicale fac parte dintre valorile sale de baza asa ca, de-a lungul timpului, Vlad s-a specializat in medicina interna, dermatologie, citologie si animale exotice.
De-a lungul anilor, a participat la multe congrese nationale si internationale, cele mai importante avand loc la Istanbul, Barcelona, Bordeaux, Cracovia, Brno iar in 2013 a absolvit cursul ESAVS (European School for Advanced Veterinary Studies) pentru specializare in animale exotice.
Are un motan Scottish de 2 ani, pe nume Jinks, pe care il iubeste nespus. Este pasionat de arta (fotografie, desen) si ii place sa joace sah.

Website URL: https://thevets.ro/echipa/vlad-bandac/

Ingrijirea animalelor exotice

Un animal special are nevoie de o ingrijire speciala! De neinteles uneori pentru cei care sunt obisnuiti ca animalele de companie sa fie doar cainii sau pisicile, o mare bucurie pentru cei care le aleg, animalele exotice au nevoie de o atentie speciala. Nu de putine ori, posesorii lor se gasesc in situatia de a nu gasi la cabinetele veterinare specialisti care sa le dea sfaturi de ingrijire, care sa le diagnosticheze sau sa le trateze corespunzator.