Log in
actualizat: 3:24,27 Mar 2023 Europe/Bucharest
Adrian Comarzan

Adrian Comarzan

Medic veterinar, Doctor in Stiinte Medicale Veterinare

Pentru Adrian, cel mai important este ca unui animalut sa ii acorzi atentie si iubire.
Crede cu tarie ca sunt legate de starea lui de sanatate, pentru ca il sensibilizeaza orice fel de suferinta! Adrian, modest din fire, a profesat in spitale veterinare atat in Germania cat si Marea Britanie, la cel mai inalt nivel, dupa ce multi ani a lucrat la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti, unde are si un doctorat.

A vazut in alte tari cum experienta internationala iti schimba optica, mai ales ca a avut foarte mult contact cu oamenii, in special in Anglia, si a inteles cat de importanta este colaborarea cu stapanul, cat de mult conteaza ca acesta sa stie clar ce se intampla cu animalutul lui pentru a-l monitoriza atunci cand nu e la cabinet. A adus la The Vets toata experienta lui in medicina veterinara generala si in chirurgie, bucuros ca poate lucra aici la aceleasi standarde ca in afara.

Website URL: https://thevets.ro/

Supraponderabilitatea si obezitatea la animalele de companie

Alimentatia joaca un rol esential in mentinerea greutatii care are un rol deteminant in pastrarea sanatatii. Pe langa faptul ca piata este invadata de o serie de diete si de formule alimentare iar proprietarul de animale este pus in dificultate, nemaistiind ce sa aleaga mai intervine si cedarea proprietarului in fata animalului sau atunci cand acesta il acapareaza cu privirea si il implora sa imparta cu el “ceva bun”.