Log in
actualizat: 4:24,20 May 2023 Europe/Bucharest
Veterinarul Pet

Veterinarul Pet

Informații experte, scrise și verificate de medici veterinari, destinate unei bune informări a celor ce dețin și iubesc animalele de companie. 

Website URL: http://www.pet.veterinarul.ro

Nu se toaleteaza dupa masa

Unul dintre principalele motive pentru care pisicile se curata dupa ce mananca este acela ca in salbaticie, pisicile vor sa se protejeze de animalele de prada si vor sa indeparteze orice urma de sange care ar fi putut ramane pe blana in timp ce vanau sau mancau. Asadar, pisica domestica din ziua de azi continua deprinderile stramosilor sai, curatandu-se dupa ce mananca. Daca descoperiti ca pisica dumneavoastra nu-si petrece timpul ferchezuindu-se dupa o gustare sau o masa, este posibil ca ceva sa fie in neregula. 

Probleme cu litiera

In toti anii in care a trait cu stapanii sai, Bo a folosit intotdeauna litiera. Chiar si atunci cand uitau sa i-o curete zilnic, el ignora mizeria si folosea litiera ca de obicei. De obicei, era curat si aranjat zilnic. Ieri a fost diferit. Bo a urinat langa litiera de doua ori. Stapanii sai au fost uluiti de gestul sau. Au pus-o pe seama unei greseli nevinovate pana cand s-a intamplat din nou in aceasta dimineata. Ce era in mintea lui Bo?