Log in
actualizat: 4:24,20 May 2023 Europe/Bucharest
Veterinarul Pet

Veterinarul Pet

Informații experte, scrise și verificate de medici veterinari, destinate unei bune informări a celor ce dețin și iubesc animalele de companie. 

Website URL: http://www.pet.veterinarul.ro

Cele mai multe rase de caini sunt foarte consangvinizate

Un studiu realizat in SUA, la universitatea UC Davis sugereaza ca inmultirea consangvinelor contribuie la cresterea bolilor si a costurilor de ingrijire a sanatatii. Rasele de caini sunt adesea recunoscute pentru trasaturile distinctive - picioarele scurte ale unui Teckel, fata zbarcita a unui Pug, blana patata a unui Dalmatian. Din pacate, genetica care confera diferitelor rase atributele lor particulare este adesea rezultatul consangvinizarii.

Biewer Terrier, un catel fericit si energic

Terrierul Biewer este o rasa de terrier toy care este strans inrudita cu Yorkshire Terrier. Este un caine foarte vesel, plin de viata si inteligent. Deoarece este o rasa mica, poate fi oarecum dificil de dresat si este nevoie de dedicare si perseverenta pentru a-l dresa complet. 

  • Publicat în Rase

Cum se face un adapost pentru pisici in aer liber

Pisicile isi pot gasi singure adapostul, dar le puteti oferi si optiuni suplimentare unde pot dormi, se pot relaxa, se pot incalzi si pot fi in siguranta. Nu va faceti griji, construirea propriului adapost pentru pisici in aer liber poate fi usor, accesibil si distractiv! Aflati la ce ar trebui sa fiti atenti pentru a construi o casa buna pentru pisici.