Log in
actualizat: 4:24,20 May 2023 Europe/Bucharest
Veterinarul Pet

Veterinarul Pet

Informații experte, scrise și verificate de medici veterinari, destinate unei bune informări a celor ce dețin și iubesc animalele de companie. 

Website URL: http://www.pet.veterinarul.ro

Intoxicatia cu antigel la caini

Intoxicația cu antigel poate fi periculoasă pentru câinii dumneavoastră și poate apărea atunci cand aceștia ingerează antigel, care poate fi prezent în motoarele mașinilor sau în alte surse lăsate la îndemâna câinilor. Intoxicația cu antigel poate afecta sistemul nervos și poate fi fatală dacă nu este tratată la timp. Este important să cunoașteți simptomele, diagnosticul și tratamentul intoxicației cu antigel la câini.

  • Publicat în Urgențe

Adoptia unui caine: cum să te asiguri ca este potrivit pentru familia ta cu un copil mic

A avea un câine poate fi o experiență minunată pentru întreaga familie, inclusiv pentru copiii mici. Câinii pot fi aliați loiali, protectori și jucăuși, iar interacțiunea cu aceștia poate fi benefică pentru dezvoltarea copiilor. Însă, înainte de a adopta un câine, este important să luați în considerare câteva aspecte esențiale pentru a asigura o relație sănătoasă între câine și familia dumneavoastră.

Sfaturi pentru ingrijirea cainilor iarna

Îngrijirea cainilor in timpul iernii poate fi o provocare, însă este esențială pentru sănătatea și bunăstarea lor. În această perioadă, câinii sunt expuși la temperaturi scăzute, vânt și umiditate, care pot afecta starea lor de sănătate și confort.