Log in
actualizat: 4:24,20 May 2023 Europe/Bucharest
Veterinarul Pet

Veterinarul Pet

Informații experte, scrise și verificate de medici veterinari, destinate unei bune informări a celor ce dețin și iubesc animalele de companie. 

Website URL: http://www.pet.veterinarul.ro

Cele mai frecvente boli ale chinchilei

Chinchilele sunt animale de companie populare datorită aspectului lor adorabil și personalității jucăușe. Deși sunt în general animale sănătoase, există anumite afecțiuni care sunt mai frecvente la aceste mici rozătoare. În acest articol, vom prezenta câteva dintre cele mai frecvente boli la chinchile ca animale de companie.

  • Publicat în Boli

Ce trebuie să iei în considerare înainte de a adopta o pisică

Pisicile sunt animale de companie iubite pentru personalitatea lor independentă și jucaușă, precum și pentru capacitatea lor de a oferi confort și afecțiune. Deși a avea o pisică în familie are o mulțime de beneficii, există și unele dezavantaje care trebuie luate în considerare înainte de a avea o pisică ca animal de companie în casa ta.

Infestarea cu purici la câini- simptome, tratament și prevenție

Infestarea cu purici reprezintă una dintre cele mai comune probleme de sănătate ale câinilor. Acești paraziți sunt extrem de deranjanti și pot cauza iritații, mâncărime, alergii și transmiterea de boli grave. În plus, infestarea cu purici poate fi o problemă persistentă și dificilă de eliminat complet. Acest articol va explora cauzele și simptomele infestării cu purici la câini, precum și opțiunile de tratament și prevenție disponibile pentru proprietarii de animale de companie.

Piederea unui animal de companie

Animalele din viața noastră sunt mai mult decât niște animale. Ele sunt membri ai familiei, prieteni, surse de sprijin, confidenți și furnizori de dragoste necondiționată. Atunci când nu mai sunt alături de noi, fie din cauza morții, fie din alte circumstanțe, plângem la fel ca orice altă pierdere semnificativă din viața noastră. Acesta este un proces natural, pe măsură ce ne adaptăm la schimbările din viața noastră, creând noi rutine pentru zilele ce vor urma.