Log in
actualizat: 3:24,27 Mar 2023 Europe/Bucharest

De ce cainele meu ... Mananca fecale

 Un caine mananca fecale. Proprietarului sau i se face greata. Cainele mananca din nou fecale. Intr-adevar, este dezgustator. Da, este un gest insalubru. Si da, este destul de intalnit in lumea animalelor.

De ce cainele meu ... incearca sa fuga departe?

Ce inseamna ca un caine sa tasneasca in fuga de langa stapan imediat dupa ce se deschide usa? Daca un prieten ar face asa ceva, la a treia repetare ar trebui sa va verificati mirosul respiratiei. Dar cainelui nu ii pasa de mirosul gurii dvs. Deci de ce face asta?

Sfaturi pentru a trai cu pisicile

Cum sa supravietuim traiului cu pisicile. Cu totii avem metode sau trucuri favorite pe care le-am invatat de-a lungul experientei cu pisicile, deci va rugam sa le postati in sectiunea de ”comentarii”, daca doriti sa ni le impartasiti si sa invete sia ltii, din experientele dvoastra. 

Descifrarea limbajului corporal la puii de caine: 8 comportamente comune explicate

Este destul de evident faptul ca un caine care da din coada, isi onduleaza corpul si scoate limba, vine sa va intampine – dar nu tot limbajul canin este usor de descifrat. Daca el fae un ”grrr” usor atunci cand va jucati, el devine agresiv? Daca se roteste pe spate, este speriat? Totul depinde de contextul in care el face aceste lucruri si de alte semne pe care limbajul corporal le exprima.

Cele mai importante 10 semne care iti arata cand este bolnav cainele

Cel mai important lucru pentru un proprietar de caine trebuie sa fie sanatatea patrupedului sau. Un caine sanatos este activ mereu. Ochii sunt luciosi si vioi, urechile si coada sunt foarte active, parul fin si lucios pielea moale si elastica. Temperatura corporala nu oscileaza, iar nasul este rece si umed. Iata cateva semne care va vor indica prezenta unei afectiuni a cainelui, pentru care este nevoie sa consultati un medic veterinar. 

Ingrijirea si hranirea aricilor

Ariciul domestic, cunoscut sub numele de Ariciul Pitic African, este un animal exceptional, usor de ingrijit si prietenos daca socializeaza corespunzator.