Log in
actualizat: 7:48,21 Mar 2023 Europe/Bucharest

Regulament concurs Fa-ti un selfie cu medicul veterinar

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORII SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI Fa-ti un selfie cu medicul veterinar

Concursul este organizat si desfasurat de Asociatia Euroveterinarian, asociatie non profit, sediul in Sat Ciortesti, comuna Coropceni, judetul Iasi, CIF 27376180, reprezentata de Iulia Cretu in calitate de Director Executiv (denumita in continuare Organizatori). Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al acestuia, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare Regulament Oficial). Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public prin vizitarea site-ului www.pet.veterinarul.ro. Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe www.pet.veterinarul.ro.

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. Pentru obtinerea de informatii suplimentare va rugam sa trimiteti un email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pe intreaga durata a concursului, potrivit celor mentionate in Sectiunea 3 de mai jos.

SECTIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI


Concursul va fi lansat la data de 4 octombrie 2017 si va dura pana la data de 1 noiembrie, orele 20.00. Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

SECTIUNEA 3. MECANISMUL CONCURSULUI


3.1 Participantii la concurs trebuie sa trimita o poza format .jpg sau .tiff, .raw, minim 2500 x 3500 pixeli la 72 dpi.
3.2 Titlul fisierului trebuie in mod obligatoriu sa fie in forma urmatoare: Nume_Prenume_Titlu_Imagine.
3.3 Fiecare participant poate sa trimita 2 fotografii, in care sa apara animalul de companie, medicul veterinar curant si stapanul animalului de companie, singur sau impreuna cu familia.
3.4 Concurentii isi dau acordul privind postarea si utilizarea fotografiilor pe website-ul www.pet.veterinarul.ro, www.facebook.com si ofera organizatorului dreptul de folosinta a pozelor pe paginile web ale acestuia si in publicatiile acestuia, digitale si tiparite.
3.5 Concurentii isi asuma raspunderea integral pentru fotografiile pe care le trimite pe adresa redactiei, organizatorii neputand raspunde legal pentru nicio fotografie insusita in mod ilegal de catre concurenti.
3.6 Concurentul este unic responsabil pentru orice consecinte directe sau indirecte care pot aparea ca urmare a participarii cu fotografii la acest concurs.
3.7 In cazul in care concurentul este minor, raspunderea pentru fotografiile transmise precum si pentru orice consecinte ce ar putea decurge din participarea la acest concurs va reveni parintelui sau ocrotitorului legal conform legislatiei civile.
3.8 Fotografiile trimise trebuie sa fie originale, realizate de concurenti.
3.9 Organizatorii pot refuza o fotografie daca aceasta nu respecta toate prevederile acestui regulament, fara a fi obligati sa-si justifice decizia.
3.10 Daca un participant se inscrie cu doua poze in concurs si ambele se claseaza in urma votarii lor pe pagina de facebook a Revistei Veterinarul Pet in primele trei, doar cea cu cele mai multe voturi va fi luata in considerare

Concursul se va desfasura astfel:

 • in perioada 4 octombrie - 18 octombrie concurentii trebuie sa trimita pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. o poza sau mai multe insotite de informatiile legate de Numele animalului de companie, Rasa, Varsta, Numele cabinetului veterinar in care a fost facuta poza, numele medicului veterinar care apare in poza, numele proprietarului si numarul acestuia de telefon sau sa completeze formularul de aici. https://goo.gl/forms/q7GXxGdY6ML2Ncn52
 • toate campurile din formular sunt obligatorii, cei care nu completeaza datele sunt descalificati din concurs
 • fiecare participant la concurs (persoana sau familie) se va inscrie o singura data;
 • in perioada 18 octombrie - 1 noiembrie, pe pagina de Facebook a Revistei Veterinarul vor fi postate toate fotografiile participante la concurs/li>
 • primele sase poze care aduna cele mai multe like-uri pe facebook vor fi desemnate castigatoare
 • daca un participant se inscrie cu doua poze in concurs si ambele se claseaza in urma votarii lor pe pagina de facebook a Revistei Veterinarul Pet in primele sase, doar cea cu cele mai multe voturi va fi luata in considerare
 • participantii care se vor clasa in primii sase vor primi din partea organizatorului un voucher in valoare de 50 de lei pe care sa il poata folosi in cadrul cabinetului veterinar pentru plata unei manopere medicale veterinare ex: consultatie, administrarea de antiparazitare, examinari de laborator sau orice alta manopera medicala. Voucherul poate fi folosit ca plata partiala - adica, daca consultatia sau manopera medicala costa 100 de lei, voucherul acopera doar 50 de lei din acest cost, restul trebuind sa fie platit de catre proprietarul animalului de companie. Voucherul este valabil pana la finalul acestui an, 31 decembrie 2017.
 • voucherul va fi trimis pe email, el va purta o serie si va putea fi folosit o singura data.
 • inainte de a accepta voucherul de la proprietar, medicul veterinar va verifica telefonic la numarul 0740763716 seria valida a voucherului care este prezentat spre decontare
 • voucherele vor fi nominale si vor avea pe ele inscris numele castigatorului si datele de identificare ale proprietarului animalului. Medicul veterinar are obligatia de a verifica datele de identificare. 
 • medicul veterinar curant va putea deconta voucherul primit pe baza unei facturi fiscale emise pe datele incluse in voucher catre organizator, care va efectua plata in termen de 5 zile lucratoare de la primirea facturii pe email sau il poate folosi pentru a achizitiona cursuri online sau abonamente la revistele editate de organizator.

SECTIUNEA 4. PROCEDURA PENTRU PRIMIREA PREMIILOR


Toti castigatorii vor fi contactati conform informatiilor furnizate de acestia in formularul de participare la concurs. De asemenea, numele lor va fi postat pe site. Daca un castigator a furnizat date de contact eronate sau nu a furnizat deloc date de contact si nu poate fi contactat intr-un interval de o saptamana de la anuntarea lui, i se va retrage premiul si va fi dat urmatorului inscris la concurs care a primit cele mai multe voturi.

SECTIUNEA 5. RESPONSABILITATE


Prin participarea la concurs, toti participantii si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizatori prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualilor castigatori. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor, sau dupa termenul de revendicare a premiilor prevazut in prezentul Regulament Oficial. Organizatorul nu este raspunzator pentru calitatea serviciilor medicale veterinare prestate de medicul veterinar sau de cabinetul unde se utilizeaza voucherul. 

SECTIUNEA 6. DREPTUL DE PARTICIPARE


Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice, cetateni ai Romaniei. Inmanarea premiilor poate fi un eveniment public. Participarea la concurs constituie acordul ca numele castigatorilor si fotografiile lor sa poata fi facute publice si utilizate gratuit in materiale audio, foto, si video de catre Organizatori. Castigatorii tuturor premiilor sunt de acord sa semneze o declaratie scrisa cu acest efect asa cum o cere Organizatorul.

SECTIUNEA 7. PROTECTIA DATELOR PERSONALE


In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorilor si castigurile acordate in cadrul acestui concurs. Lista castigatorilor va fi afisata pe site-ul www.pet.veterinarul.ro. Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.
Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).
Prin simpla participare la concurs si trimiterea datelor personale la Organizatori, sau prin comunicarea datelor personale pe site-ul www.pet.veterinarul.ro, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in bazele de date ale Organizatorilor, sa fie prelucrate si folosite in viitor de Organizator sau persoane juridice autorizate de catre acesta, pentru a informa participantii cu privire la noi produse, oferte, promotii, campanii publicitare si de marketing. La cererea expresa, in scris, a participantilor, Organizatorii nu vor mai folosi datele lor personale.

SECTIUNEA 8. INCETAREA CONCURSULUI


Prezentul concurs poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive obiective, de a continua prezentul concurs.

SECTIUNEA 9. LITIGII

Organizatorul nu poate fi facut raspunzator in nici un mod de desfasurarea si rezultatele acestui concurs. Organizatorul poate sa modifice oricand conditiile de desfasurare a concursului pentru a asigura buna lui desfasurare fara nici o obligatie fata de participanti, castigatori sau medici veterinari.

Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toti accesand site-ul www.pet.veterinarul.ro Pentru informatii suplimentare, va rugam sa trimiteti un mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., incepand cu data de 4 octombrie 2017.

 

Ultima modificareMarți, 03 Octombrie 2017 21:22
Veterinarul Pet

Informații experte, scrise și verificate de medici veterinari, destinate unei bune informări a celor ce dețin și iubesc animalele de companie.