Log in

Moș Crăciun a adus un nou animal de companie. Ce se întâmplă acum?

Un catel va fi un companion grozav pentru copii Un catel va fi un companion grozav pentru copii

Să dăruiești un animal de companie copilului tău este cu adevărat un dar care va schimba obiceiurile de viață ale întregii familii. Cheia pentru a adăuga un nou animal de companie în viața dumneavoastră în mod corect este să fiți pregătit - nu doar în ziua în care îl aduceți pe Lăbuș acasă, ci și pentru fiecare zi de după.

Asigurați-vă că locuința este sigură pentru Lăbuș

Înainte de a vă aduce animalul de companie acasă, faceți o trecere prin casă în căutarea a tot ceea ce ar putea să-i facă rău. Există liste de verificare disponibile online, unele chiar pe website-ul nostru, pentru a vă ajuta să acoperiți lucrurile de bază, dar iată câteva priorități pentru a proteja animalul de companie extrem de curios din fire:

  • Folosiți zăvoare de siguranță pentru copii pentru a împiedica lăbuțele să forțeze dulapurile deschise.
  • Așezați medicamentele, produsele de curățare, substanțele chimice, articolele de spălătorie, otrava pentru rozătoare, antigelul la înălțime și departe de locurile în care poate ajunge câinele sau pisica.
  • Mutați sau legați cablurile electrice care atârnă.
  • Țineți coșurile de gunoi acoperite sau în interiorul unui dulap cu zăvor.
  • Ajutați-i pe noii prieteni să se apropie

Dacă le-ați făcut cadou un nou animal de companie copiilor dumneavoastră, stabiliți noi așteptări care cu siguranță îi vor lega pe noii prieteni pe viață. Legătura apare în mod natural între animalele de companie și cei care au grijă de ele. Ajutați-vă copilul să învețe cum să fie eroul pe care noul lor animal de companie îl merită - hrănindu-l după un program regulat; plimbându-l și zburdând în curtea din spate - chiar și în zilele cu vreme rea; învățându-l cum să alerge după mingi și jucării speciale de căței; periindu-i blana; ajutându-l să învețe să facă lucruri mișto, cum ar fi să stea jos, să se așeze și să se învârtă sau să facă piruete. Fiind cu adevărat buni stăpâni de animale de companie care sunt centrul vieții lui Lăbuș, copiii dvs. vor fi răsplătiți cu o viață întreagă de dragoste și sărutări umede.

Bunăstarea și îngrijirea totală a animalelor de companie

Mergeți cu noul dumneavoastră animal de companie la un cabinet veterinar cât mai curând posibil, mai ales dacă este un cățeluș sau o pisicuță. Mediciii veterinari vă vor ajuta să vă asigurați că sunt protejați cu vaccinurile potrivite și că nu au paraziți, astfel încât să vă puteți ghemui în siguranță alături de ei. Cățeii și pisicuțele vor avea nevoie de o serie de vaccinuri administrate în primele câteva săptămâni de viață. În fiecare an, animalelor de companie trebuie să li se suplimenteze vaccinurile, iar medicii veterinari pot realiza un examen fizic amănunțit de două ori pe an, pentru a vă asigura că totul este în regulă. Medicii veterinari vă pot pregăti cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a fi eroul pe care îl merită noul dumneavoastră animal de companie!

Nimeni nu este niciodată complet pregătit pentru o urgență, dar este înțelept ca un nou proprietar de animale de companie să știe care sunt spitalele sau cabinetele veterinare deschise non stop din orasul in care locuieste. Pe website-ul nostru dedicat cabinetele veterinare din Romania puteti gasi un cabinet veterinar in orasul in care locuiti.

 

Ultima modificareMiercuri, 28 Decembrie 2022 14:16
  • Ustensile necesare: Îngrijire veterinară, plimbări în aer liber, socializare, hrană de calitate
  • Activitate necesita specializare?: Da
  • Recomandarea noastra: https://director.veterinarul.ro/