Log in
actualizat: 3:24,27 Mar 2023 Europe/Bucharest

Lansare carte: Povesti reale cu si despre animale...pilduitoare pentru oameni

Recomandat Lansare carte: Povesti reale cu si despre animale...pilduitoare pentru oameni

Marti, 29 martie, ora 19.00 are loc lansarea cartii „Povesti reale cu si despre animale...pilduitoare pentru oameni", scrisa de Anca Ogescu Moscu, de la cabinetul veterinar Pet Home, din Bucuresti, care apare la Editura Revistei Timpul. Cartea poate fi comandata online, de aici.

Evenimentul va fi difuzat pe pagina de Facebook Santinela.net, marti 29 martie, la 19:00 ora Romaniei. Discutia este moderata de Petru Clej.

“Am cunoscut-o pe Anca Ogescu Moscu din postarile ei pe Facebook, unde combina dragostea ei fata de animale cu competenta in ceea priveste ingrijirea lor, subtilitatea observatiei legate de raporturile oameni – animale si, last but not least, un talent considerabil de scriitor. Aceste povesti sunt de fapt pilde profunde, nu doar despre animale, ci si in egala masura despre oameni, care iti provoaca alternativ lacrimile si rasul in hohote. De aceea mi s-a parut imperativ sa o conving pe autoarea acelor postari memorabile sa le converteasca intr-o carte. si, spre castigul cititorilor, ea a acceptat” (Petru Clej).

Va invitam sa trimiteti comentarii pe aceasta pagina sau pe mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Autorul celui mai reusit comentariu va primi cadou cartea „Sapte povesti de dragoste in vremea Holocaustului, comunismului si azi", de Petru Clej.

Ultima modificareMarți, 29 Martie 2022 07:53
Veterinarul Pet

Informații experte, scrise și verificate de medici veterinari, destinate unei bune informări a celor ce dețin și iubesc animalele de companie.