Log in
actualizat: 4:41,4 Aug 2023 Europe/Bucharest
Veterinarul Pet

Veterinarul Pet

Informații experte, scrise și verificate de medici veterinari, destinate unei bune informări a celor ce dețin și iubesc animalele de companie. 

Website URL: http://www.pet.veterinarul.ro

Beneficiile deținerii unui animal de companie pentru persoanele în vârstă: Ce spun studiile recente

Animalele de companie sunt cunoscute pentru a aduce multă bucurie și confort în viețile oamenilor, dar studiile recente arată că acestea pot aduce de asemenea beneficii semnificative pentru sănătatea și bunăstarea persoanelor în vârstă. De la îmbunătățirea stării de sănătate mentale și fizice, până la creșterea socializării și a mobilității, iată ce au descoperit cercetătorii.

De ce mănâncă pisicile iarba? Descoperă motivele și beneficiile acestui comportament felin neobișnuit

Dacă ai observat vreodată că pisica ta mănâncă iarba, te-ai fi putut întreba dacă acest comportament este normal sau semnalează vreun pericol. Adevărul este că mâncatul de iarbă este o practică destul de comună în rândul pisicilor, iar motivele pot fi multiple. Acest articol abordează principalele teorii legate de motivele pentru care pisicile mănâncă iarbă și beneficiile pe care acest obicei le poate aduce.

Identificarea semnelor de stres la pisică: Cum să vă dați seama când felina dumneavoastră are nevoie de ajutor

Pisicile sunt animale de companie adorabile, dar, la fel ca și oamenii, pot experimenta stresul în diferite situații. Este esențial să înțelegem semnele de stres la pisici pentru a ne asigura că le oferim un mediu liniștit și confortabil. Acest articol vă va ajuta să identificați semnele de stres la pisica dumneavoastră și să înțelegeți cum să le abordați.