Log in
actualizat: 4:41,4 Aug 2023 Europe/Bucharest
Bine ai venit în lumea informației și a sfaturilor utile pentru stăpânii de animale de companie! Pet.veterinarul.ro te invită să devii membru al comunității noastre și să te abonezi la newsletter-ul nostru.

Ce îți oferim noi? În primul rând, informații utile și practice despre sănătatea și bunăstarea animalului tău de companie. Vei primi recomandări de la experți, ponturi și trucuri pentru îngrijirea corectă a animalului tău de companie, precum și sfaturi pentru o nutriție echilibrată și adaptată nevoilor specifice ale animalului tău.

În plus, newsletter-ul nostru te va ține la curent cu cele mai noi știri din domeniul veterinar. Vei afla despre cele mai recente cercetări și descoperiri din lumea medicală veterinară, precum și despre evenimentele importante din domeniu.

De asemenea, vei primi reduceri și oferte speciale la produsele și serviciile noastre veterinare. Te vom informa cu privire la campaniile noastre de sănătate și de vaccinare, precum și despre toate promoțiile noastre.

În plus, newsletter-ul nostru este gratuit și ușor de utilizat. Vei primi informațiile direct în inbox-ul tău și îți vei putea planifica programul zilnic în funcție de recomandările noastre.

Așadar, nu mai aștepta și abonează-te astăzi la newsletter-ul nostru! Vei avea acces la cele mai bune sfaturi, recomandări și informații din lumea veterinară și îți vei putea îngriji animalul de companie în cel mai bun mod posibil.

Inregistrandu-te cu user si parola pe acest website te-ai înscris automat pentru newsletterul general care este trimis săptămânal cu noutățile de pe website. Aici poti opta și pentru newslettere cu informații specifice care te interesezează în mod deosebit.


Abonare
Newsletter General
Medici veterinari
Iubitori animale
Pentru căței și prietenii lor
Pentru pisici si prietenii lor