Log in
actualizat: 4:41,4 Aug 2023 Europe/Bucharest
Stefan Alexandru

Stefan Alexandru

Editor colaborator Revista Veterinarul 

Website URL: http://www.veterinarul.ro

Tratarea muscaturilor de sarpe la caini

Prima data identificati sarpele si uitati-va la muscatura. Daca sarpele nu este otravitor, curatati si tamponati bine zona. In cazul in care cainele a fost muscat de un sarpe veninos, mergeti de urgenta catre spitalul veterinar (daca sarpele a fost omorat, luati-l cu dumneavoastra pentru identificare. Daca nu, incercati sa il descrieti cat de complet puteti).

  • Publicat în Urgențe

De ce pisica mea... se rostogoleste pe spate?

Pisicile sunt deseori etichetate nedrept ca fiind lenese atunci cand, de fapt, ele pot fi destul de expresive si zburdalnice, chiar daca actiunile lor pot uneori sa para incurcate. Ganditi-va la rasucirile pe care acestea le fac pe spate.

Savannah, o pisica activa si aventuroasa

In cazul in care chemarea salbatica este ceea ce va atrage la pisici, rasa Savannah este cea pe care trebuie sa o luati in considerare. Aceasta rasa a fost creata  prin incrucisarea servalilor africani cu pisici domestice pe care le-au reprodus cu pisici din rase precum: Maul European, pisica Orientala, Savannah, Ocicat si altele, iar aceasta pisica se remarca prin urechile sale mari si petele aurii, argintii sau negre.

  • Publicat în Rase